Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.

Ordre:

Ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende.

Vi tar forbehold om at fargene på gaveartiklene kan avvike noe fra foto.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.

Hvis du har problemer med å bestille over internett eller ikke har tilgang til det, kan du ta kontakt med oss på telefon 406 47 307. 

Levering:

Fraktpriser beregnes automatisk i nettbutikken på grunnlag av størrelse, vekt og hvor du bor. Dette gjøres ved hjelp av etfraktberegningssystem fra Posten/Bring som er integrert i nettbutikken.

Varene sendes med Posten.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 1-3 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Noen produkter kan det være lengre leveringstid på, opptil 2-4 uker hvis varen er utsolgt. Vi vil isåfall varsle at det er lang leveringstd. I sommerperioden 20. juni til 20. august vil leveranser ta lengre tid enn normalt pga ferieavvikling.

Reklamasjon:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt.

Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

Angrefrist:

Når du handler iesbutikken.no har du åpent kjøp i 14 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Ikke porto. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt.

Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur.

Skulle du ha andre spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt via e-post eller telefon 406 47 307 mellom kl 9-16 alle virkedager. I helgene holder vi stengt.

Leveringstatus:

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er motatt/sendt.

Betaling:

Vi tilbyr Klarna Faktura, Klarna Konto og kortbetaling med VISA og MasterCard. Du får varen og faktura blir sendt deg på e-post med forfall 14 dager, dersom du ikke har valgt å betale med kort. Du har mulighet til å dele opp fakturaen. Se mer informasjon på fakturaen.

Ordrebekreftelse:

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)